Ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη… χώρισαν!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σπίτι του Power of love και σύντομα έγιναν ένα από τα ζευγάρια που όχι μόνο μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά αναδείχτηκαν και οι μεγάλοι νικητές.

 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μας έδειχναν μέσα από τα social media πως αυτή η σχέση πηγαίνει πολύ καλά. Αλλά όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος και αυτό ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή τους, αφού αποφάσισαν να χωρίσουν. Η Στέλλα Μιζεράκη πήρε την απόφαση να το ανακοινώσει μόνη της μέσα από τα social media και φυσικά, η απάντηση του Πάνου Ζάρλα δεν άργησε να έρθει.

«Αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να το προλάβω, τρέχει πιο γρήγορα και από τον άνεμο! Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τη Στέλλα, ότι αν συνέβαινε κάτι στη σχέση μας θα το λέγαμε οι ίδιοι, αυτό λοιπόν κάνουμε και τώρα! Κρατάμε τις όμορφες στιγμές στην καρδιά μας και συνεχίζουμε από εδώ και πέρα με μια όμορφη φιλία! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και για την αγάπη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα…», έγραψε ο νικητής του Power of love στο instagram, αφήνοντας μπηχτές προς την πρώην σύντροφό του, η οποία βιάστηκε να μιλήσει για τον χωρισμό τους και δεν περίμενε να το ανακοινώσουν μαζί.