Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη φάση που του γλίστρησε η μπάλα από τα χέρια, ακούστηκαν πολλά για τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Σχετικά με την απόδοσή του, τις ικανότητές του, πώς δεν κάνει για βασικός τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό φαινόμενο η ισοπέδωση σε μια άτυχη στιγμή. Αλλά μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας απλώς έχασε την μπάλα από τα χέρια του, δεν έβαλε εκείνος το αυτογκόλ με τον ΠΑΟΚ. Είχε, δε, την πυγμή να βγει δημόσια και να αναλάβει την ευθύνη του, καθώς «χρεώθηκε» κι εκείνος από την πλευρά του ό,τι δεν πήγε σωστά.

Στο ΟΑΚΑ, πάντως, κάθισε κάτω από τα γκολπόστ και ήταν πολύ καλός. Σε όλες τις φάσεις ήταν σε καίρια θέση, με σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις. Όπως στο σουτ του Λιβάγια στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Στη φάση του γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Κι αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Ο Γιαννιώτης έδειξε πώς είναι σε καλή κατάσταση, πώς το λάθος με τον ΠΑΟΚ δεν τον έριξε και πώς μπορεί να αποτελέσει τον βασικό γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι ένα στοίχημα για τον Θρύλο.