Παιχνίδια, υλικά χειροτεχνίας και γραφική ύλη για έναν χρόνο για όλα τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, προσέφερε σήμερα η εταιρεία «Playmobil Hellas» σε συνεργασία με τους  Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά.

Στην παράδοση των παιχνιδιών και της γραφικής ύλης στους  9ο  και 10ο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος  των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου και η Διευθύντρια Marketing της «Playmobil Hellas» κα Ειρήνη Ευφραιμίδη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Διευθύντρια  Marketing της «Playmobil Hellas» κυρία Ευφραιμίδη για τη σταθερή συνεργασία που έχει ο Δήμος τα τελευταία τρία χρόνια μαζί τους,  υπενθυμίζοντας τις  τρεις θεματικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στη Ζέα.  Σήμερα - όπως είπε – η Playmobil παρέδωσε παιχνίδια στα παιδιά και άλλα χρήσιμα υλικά  για τους  Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου. Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι η Playmobil είναι μία εταιρεία που δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στον Πειραιά, αλλά και αλλού. Επιπλέον ευχήθηκε να συνεχιστούν παρόμοιες συνεργασίες και τα επόμενα χρόνια, παίρνοντας παράδειγμα και άλλες εταιρείες,  ώστε να έχουν ισχυρή εταιρική κοινωνική ευθύνη. Υπογράμμισε ότι χρειάζονται οι συνέργειες και οι συνεργασίες στη χώρα, ειδικά στους Δήμους που έχουν πολύ μεγάλα προβλήματα και δήλωσε περήφανος και ικανοποιημένος για τη συνεργασία αυτή, που όπως είπε, ελπίζει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

 Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος  Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, ευχαρίστησε για την ιδιαίτερη προσφορά την  «Playmobil» γιατί - όπως είπε - απευθύνεται σε ένα ευαίσθητο κοινό, τα παιδιά του Πειραιά. Επεσήμανε, ότι οι παιδαγωγοί θα χρησιμοποιήσουν το εκπαιδευτικό υλικό και οι μικροί μαθητές θα παίξουν με τα δημιουργικά παιχνίδια της «Playmobil». Υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής,  αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι η ασφαλής παραμονή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, αλλά και η εκπαίδευσή τους από το εξειδικευμένο προσωπικό – νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, κοινωνικούς λειτουργούς, παιδιάτρους -  προσθέτοντας ότι τα παιδιά αυτά έχουν δικαίωμα στην προσχολική εκπαίδευση. «Είναι το μέλλον του Πειραιά και το μέλλον της χώρας μας», όπως χαρακτηριστικά είπε. Τέλος, ευχαρίστησε την «Playmobil» και ευχήθηκε για μια  ακόμη μελλοντική συνεργασία μαζί της.

 Η Διευθύντρια Marketing της «Playmobil Hellas» κα Ειρήνη Ευφραιμίδη, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη γιατί έχει έρθει να μοιράσει σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά, όπως επίσης και σε άλλους εκατό παιδικούς σταθμούς της Δυτικής Αττικής, γραφική ύλη και υλικά χειροτεχνίας που έχουν ανάγκη για έναν χρόνο. Πρόσθεσε ακόμη, ότι τα παιδιά θα πάρουν όλα όσα χρειάζονται για να χαρούν και να μεγαλώσουν, όπως  πρέπει, με παιχνίδια της «Playmobil».