Χαρούμενος που πανηγύρισε ακόμα έναν τίτλο με τον Θρύλο, συμπληρώνοντας πως αυτός ενδεχομένως να είναι και ο τελευταίος του με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τη Βέροια.

"Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς αμφιβολία η σημαντικότερη ομάδα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είναι το μέρος που κατάφερα να πανηγυρίσω τίτλους. Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον σύλλογο καθώς έχω κατακτήσει τρόπαια και έχω λάβει μέρος στην Ευρώπη. Εκτός από το γεγονός ότι έχω πετύχει γκολ, έχω πάρει και τίτλους σε αυτό το γήπεδο. Αυτό που θα πάρω μαζί μου όταν γυρίσω στο σπίτι μου είναι η αγάπη του κόσμου".

Για το γεγονός πως πανηγύρισε την κούπα ως αρχηγός: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που πήρα ξανά πρωτάθλημα και στα έξι χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω κατακτήσει ισάριθμους τίτλους. Αυτό μάλιστα το πρωτάθλημα είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα, γιατί ενδέχεται να είναι και το τελευταίο μου με την ομάδα".

Για τα δύο γκολ που πανηγύρισε σήμερα: "Ήταν τα δύο πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά στο γήπεδό μας. Σκόραρα στο πρωτάθλημα και πανηγυρίσαμε τον τίτλο", δήλωσε και ερωτηθείς για το εάν έψαξε το χατ τρικ είπε με δόση χιούμορ: "Δεν ξέρω πως γίνεται το χατ τρικ. Δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και όπως είπα για την νίκη και τον τίτλο".