Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μίλαν. Με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας να εξηγεί πώς στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να κάνουν καλή εμφάνιση στο «Σαν Σίρο» και να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο 33χρονος αμυντικός θυμήθηκε πώς όταν αγωνίζονταν στη Ρόμα είχε σκοράρει στο γήπεδο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός το βράδη της Πέμπτης. Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα σκοράρει το 3-1 για τα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου και ήταν μια βραδιά θριάμβου για μας (σ.σ.: το έκανε με τη Ρόμα που είχε νικήσει μέσα στο Μιλάνο την Ίντερ με 3-2), σε ένα από τα εντυπωσιακά γήπεδα της Ευρώπης.

Κάθε φορά που επιστρέφω η αδρεναλίνη ανεβαίνει ψηλά. Αυτή τη στιγμή η Μίλαν έχει πάρει τα πάνω της μετά τη νίκη κόντρα στη Σασουόλο και δείχνει ανεβασμένη. Αλλά σας το λέω... Μην σας εξαπατά η ήττα που κάναμε από τον ΠΑΟΚ, για την πορεία της ομάδας μας. Νικήσαμε όλα τα προηγούμενα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ με την Μπέτις φέραμε ισοπαλία».

Όσον αφορά στα ματς που ακολουθούν, ειδικά αυτό με την ΑΕΚ που είναι πολύ σημαντικό, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας υπογράμμισε: «Χρειαζόμαστε τη διάρκεια. Την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με τον ΑΕΚ, άλλο ένα ιδιαίτερο και σημαντικό ματς. Δεν έχουμε περιθώριο να πάρουμε... ανάσες, γιατί θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Γκατούζο. Ποτέ δεν είναι αυτό εύκολο, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός παίζει καλά και έχει τη νοοτροπία του νικητή. Κανείς δεν πρέπει να τον υποτιμήσει. Μην ξεχάσετε και τον Λάζαρο που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα μας».

Η τελευταία "κόντρα" ανάμεσα σε Γκατούζο και Τοροσίδης είχε βρει νικητή τον Ιταλό. Με τον Έλληνα αμυντικό να επισημαίνει: «Ηττηθήκαμε 2-1, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε. Εγώ, προσωπικά, είχα κάνει καλό παιχνίδι. Ελπίζω αυτή τη φορά να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» με τον "Τόρο" να ρωτά: «Ο Ιγκουαΐν θα αγωνιστεί;»

Ο διεθνής αμυντικός του Θρύλου κατέληξε, σχολιάζοντας: «Θέλω να κάνουμε καλή εντύπωση, να έχουμε καλή εικόνα ως ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, αλλά στη Μπολόνια και τη Ρώμη έζησα υπέροχα χρώματα. Η Ιταλία είναι μέσα στην καρδιά μου»