Τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία αντιμετώπισε για τη 16η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ η ομάδα του Ολυμπιακού, που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 46-63. Οι Πειραιώτισσες ήταν από την αρχή καλύτερες και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν μια διαφορά που τις βοήθησε στο να φτάσουν στη νίκη.

Μπορεί οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη να αγωνίζονταν εκτός έδρας, αλλά δεν επηρεάστηκαν σε καμία περίπτωση. Επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και μπόρεσαν να κατακτήσουν τη νίκη με 17 πόντους διαφορά μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Ναι μεν οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν δύο δεκάλεπτα με το ίδιο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε τη διαφορά στα υπόλοιπα δύο.

Ως εκ τούτου, με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός παρέμεινε με άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 16 αγωνιστικές και το πιο σημαντικό από όλα είναι το γεγονός πως οι Πειραιώτισσες συνεχίζουν απτόητες την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς επέκτειναν το απόλυτό τους.

Κορυφαία του Θρύλου η Αμερικανίδα Λικέντρα Τζόνσον  που πέτυχε 17 πόντους, ενώ η Εύη Σταμάτη σημείωσε 11. Η Τάνια Χαλιβέρα πέτυχε 9 και η Όλγα Χατζηνικολάου 8.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 6-16, 15-13, 10-21

ΠΑΟΚ (Β.Μασλαρινός): Τελίδου 4, Ρεντμον 2, Σπανίδου 11, Ταρπάγκου 2, Κλέμονς 11, Σταυρίδου 9, Κατωπόδι 6, Κοντογεώργου 1

Ολυμπιακός (Ε.Καπογιάννη): Σταμάτη 11, Χατζηνικολάου 8, Χαλιβέρα 9, Τζόνσον 17, Κριστόφερσον 2, Μπόνη 5, Μπαλτά 3, Κοσμά 4, Παπαμιχαήλ 4.