Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε με 0-1 στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με το γκολ που χάρισε ο Βούκοβιτς στον δικέφαλο του Βορρά στο 49', εμφανίστηκε όμως πιο συγκροτημένος στον αγώνα με μεγαλύτερη υπεροχή και τελικές φάσεις. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε πώς με την ποιότητα που έχει η ομάδα του στο τέλος θα είναι αυτή η πρωταθλήτρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε το αρνητικό αποτέλεσμα λέγοντας ότι «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είναι σκληρό κάποιες φορές.»

Αναφερόμενος στις πολλές ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων» είπε πως «Είναι αδιανόητο ότι μετά από τόσες ευκαιρίες που δεν σκοράραμε, ενώ συμπλήρωσε ότι «Ο κόσμος παραμένει στη θέση του αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παικτών της ομάδας, την αυτοθυσία των παικτών».

«Παρόλο που δεν πήραμε τη νίκη να είναι σίγουροι πως στο τέλος με αυτή την ποιότητα που διαθέτουμε θα είμαστε πρωταθλητές και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό», συνέχισε.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα με το ποδόσφαιρο που παίζει έχει κερδίσει τον κόσμο της, σχολίασε: «Έχουμε χάσει τρεις βαθμούς, αυτό δεν αλλάζει. Δείχνουμε στον κόσμο πως έχουμε ποιότητα στην επίθεση, όμως συμβαίνει και αυτό στο ποδόσφαιρο να έχεις ευκαιρίες και να μην κερδίζεις. Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό, με τόσες ευκαιρίες να μην κερδίζεις».

Πλέον, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικό ματς με την Μίλαν, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Σαν Σίρο» για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.