Τη Βέροια αντιμετώπισαν για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν κάπως, αλλά κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1. Είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, όπως δύο δοκάρια, αλλά εν τέλει πήραν τους βαθμούς της νίκης, αυξάνοντας εκ νέου τη διαφορά τους από τον Π.Α.Ο.Κ. στους έξι πόντους.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες. Όλα αυτά έως το 26ο λεπτό, όταν ο Μανθάτης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βρουσάι με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο Β' μέρος, ο Θρύλος μπήκε δυνατά και έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Μανθάτη στο 51' όταν σούταρε, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Βέροιας, ενώ και στο 77' παρόμοια τύχη είχε η κεφαλιά του Ανδρούτσου σε σέντρα του Σάλιακα.

Ό,τι δεν έγινε, όμως, στις δύο προηγούμενες φάσεις, έγινε στο 80' όταν ο Βατουσιάδης που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, κατάφερε να κάνει το 2-0 με εκτέλεση φάουλ. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει από εκεί και πέρα η Βέροια, ήταν να μειώσει με τον Παπαγεωργίου στο 84' σε 2-1, αποτέλεσμα που έμελε να ήταν και το τελικό στον αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Γαβαλάς, Σάλιακας (82' Κηπουρός), Φουάσης, Νικολάου (46' Βατουσιάδης), Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Κιρτζιαλίδης (73' Πανάγου). 

ΒΕΡΟΙΑ: Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος Β, Μουδιός (66' Αμαραντίδης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ιακωβίδης (82' Σαμιώτης), Ζυγγερίδης (66' Παπουτζίδης).