Μια ακόμη νίκη, την 15η σε ισάριθμα ματς στην Α1 πόλο Ανδρών σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε άνετα με 16-4 του Ν.Ο. Καλαμακίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι Πειραιώτες που… ζεσταίνουν τις μηχανές ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που τους περιμένουν τον Μάρτιο και συγκεκριμένα για την σπουδαία αναμέτρηση με την Μπαρτσελoνέτα (12/03) στο Παπαστράτειο, δεν συνάντησαν δυσκολίες και έφτασαν σε μια ακόμα εύκολη επικράτηση.

Κόντρα στον Ν.Ο. Καλαμακίου ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με 12 παίκτες αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Πάβιτς και Ντόσκας. Από 3 γκολ σκόραραν οι Γιάννης Φουντούλης και Αλέξανδρος Γούνας, από δυο οι Χριστόδουλος Κολόμβος και Άγγελος Βλαχόπουλος και από μια οι Μυλωνάκης, Δελακάς, Δερβίσης, Ποντικέας, Γενηδουνιάς, Μάλιαρακ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των νταμπλούχων περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκο στο Παπαστράτειο την μεθεπόμενη Τετάρτη και στη συνέχεια έπεται ο αγώνας με την Μπαρτσελονέτα.

Τα οκτάλεπτα

0-5, 1-4, 1-4, 2-3

 

Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Α. Σταϊκόπουλος): Πρωτονοτάριος, Λιοτσάκης 1, Μητρόπουλος, Σάντα, Δουδέσης, Κουρλιάφτης, Αναγνωστόπουλος 1, Καφετζόπουλος, Κατσαούνης, Αφρουδάκης Ζ., Αλεβίζος 1, Δερμιτζάκης Χ. 1, Μπελιάς, Μαμόγλου, Φράγκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος):  Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γούνας 3, Φουντούλης 3, Δερβίσης 1, Ποντικέας 1, Γενηδουνιάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος.