Σε αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ Κ-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αστέρα και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
 
Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη υπερείχε σ’ όλο το παιχνίδι και σημείωσε και τα 2 γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 44’ ο Φέκκας με σουτ μετά από ωραία ασίστ του Μπουλάρι άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και στο 49’ ο Μπουλάρι κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Γλυνός για το 0-2. Ο Αστέρας Τρίπολης πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε απλά να μειώσει σε 1-2 με τον Μπλατσό στο 76’.
 
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στον τελικό της διοργάνωσης αλλά θέλει ακόμη τέσσερις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (εκτός), με Ατρόμητο (εντός), με Πλατανιά (εκτός), με Α.Ε.Κ. (εντός). 
 
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πέτρου, Καρδάρης, Βασιλακόπουλος, Αλημίσης, Ζορμπάς, Μαχαίρας, Γκιώνης, Τζήμας, Κωτσόπουλος, Βασιλικόπουλος, Μπλάτσος
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης (75’ Καλλιμούκος), Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης (70’ Κουλουριώτης), Τσέργας , Γεωργαντής (41’ Μπουλάρι), Φέκκας (77’ Μποσκουϊδης),