Άστατος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη με βροχές στην Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο, και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 23, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 16 έως 20, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 έως 10 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στον Πατραϊκό κόλπο προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από το πρωί θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.