Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται από την αρχή της σεζόν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδας, δείχνοντας από το ξεκίνημα τη στήριξή του.

Οι ΓΑΥΡΟΙ γουστάρουν την ομάδα που «χτίζεται» και το έδειξαν για ακόμη μία φορά, εξαφανίζοντας 8.000 εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (30/09). Περίπου 20.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν πουληθεί, επομένως μόλις 4.000 «μαγικά χαρτάκια» υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα.

Γι’ αυτό ο κόσμος θα πρέπει να τρέξει να προλάβει αν θέλει να βρίσκεται στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τον Θρύλο. Εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται οι ΓΑΥΡΟΙ είτε μέσω του Internet, είτε από τα εκδοτήρια στο Ναό από τις 10:00-18:00.

Από εκεί και πέρα στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται και τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/09) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερος για όλους στην ομάδα, καθώς είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του με τα ερυθρόλευκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Γιάγια Τουρέ. Ο κόσμος μπορεί να κλείνει θέση στο Ναό για το συγκεκριμένο ματς από τις 10:00 της σημερινής ημέρας (26/09) είτε μέσω Internet είτε από τα εκδοτήρια.