"Το pay roll από τη Νέα Δημοκρατία προς τον Παναγιώτη Μαυρίκο, αποτελεί σκάνδαλο των σκανδάλων. Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται αυτή η πρακτική από ένα δημοκρατικό κόμμα", δήλωσε στα Παραπολιτικά 90.1 και τον Γιάννη Παπαγιάννη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Πρόσθεσε πως "ανάμεσα στους καλούς δημοσιογράφους ενδημούν και κοινοί απατεώνες, τονίζοντας οτι στην Ελλάδα ενώ οι μικροαπατεώνες πιάνονται οι μεγαλοαπατεώνες που είναι και διαπλεκόμενοι κάνουν τα μεγάλα deal για να παίζουν τα παιχνίδια στον παρασκήνιο χωρίς συνέπειες", επειδή κουκουλώνονται οι υποθέσεις τους.

Ο κ. Λαφαζάνης είπε επίσης ότι "η χώρα σαπίζει, τα ΜΜΕ δεν κάνουν την δουλειά τους παίζουν άλλα παιχνίδια όπως και οι συστημικές τηλεοράσεις πανελλαδικής εμβέλειας, τα κόμματα ψάχνουν υπηρετικό προσωπικό για να κάνουν τα παιχνίδια" και πρόσθεσε: "όλα αυτά είναι δείγμα χώρας που παρακμάζει και λεηλατείται και κινδυνεύει τώρα και με εθνικό αφανισμό φαινόμενα σάπια, που χρειάζονται μεγάλες τομές και αποφάσεις για να ανακοπούν".

Παράλληλα επιτέθηκε στην Κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι "τα βάζει με την παλιά διεφθαρμένη διαπλοκή για να φτιάξει την δική της διαπλοκή".