«Ο δρόμος για το Μπακού είναι μακρύς…», αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά τη λήξη της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με την Μπέτις.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται να προστεθεί στις δηλώσεις των Κώστα Τσιμίκα και Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι είχαν τονίσει τις προηγούμενες ημέρες τα μεγάλα όνειρα και τις υψηλές φιλοδοξίες που έχουν τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ στο ρόστερ και στην ομάδα που έχει και συνεχίζεται να «χτίζεται» και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος έχει τα «όπλα» για να ονειρεύεται κάτι πολύ μεγάλο τη φετινή σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν όλοι στην ομάδα ότι αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί, έχοντας αντιπάλους με τεράστια μπάτζετ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι φτιάχνει ξανά χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, καταφέρνοντας να πάρει αποτέλεσμα σε μία βραδιά που του πήγαν πολλά πράγματα… στραβά.

Τα όνειρα και τις υψηλές βλέψεις μπορούν να τις κάνουν άλλωστε μόνοι οι ισχυροί και ο Ολυμπιακός ανήκει σε αυτούς, κάτι το οποίο έχει αποδείξει τα πολλά τελευταία χρόνια.

Φυσικά, επαναλαμβάνουμε ότι έγινε φανερό και τη χθεσινή ημέρα το πόσο δύσκολο είναι να ανταγωνιστεί κάποια ελληνική ομάδα, ακόμη και ο Ολυμπιακός, συλλόγους όπως η Μπέτις με τεράστια μπάτζετ, ωστόσο μόνο μέσα από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μπορεί να πετύχει κανείς τους στόχους του.

Και όσοι βρίσκονται στον Θρύλο οφείλουν να έχουν όνειρα, ακόμη και αν φαντάζουν τρελά…