Το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης για το «Μπλόκο της Κοκκινιάς…40 ημέρες μετά» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Στο φεστιβάλ συμμετέχει το Nikea Guitar Ensemble και τα η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη και με σολιστ τους Στέλιο Γκόλγκαρη, Ηλία Διαμαντάκη, Βασίλη Μαστοράκη.

Στον ίδιο χώρο την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα, θα δώσει συναυλία το Λουδοβίκος των Ανωγείων. Συμμετέχουν : Nikea Guitar Ensemble ( Δήμητρα Βουτερού, Ηλίας Διαμαντάκης, Αντώνης Μυτακίδης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Δανάη Τζούμπα),Ειρήνη Μπαρδάνη (τραγούδι), Αντώνης Μυτακίδης (κιθάρα).

Στις 24 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών» για την ΕΑΜική Αντίσταση την περίοδο της Κατοχής της Αθήνας (’41-44), σε σκηνοθεσία Ξενοφώντα Βαρδαρού και Γιάννη Ξύδα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ και τους ιστορικούς Μενέλαο Χαραλαμπίδη και Μάγδα Φυτιλή.

ΜΑΝΤΡΑ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ

Ηλιουπόλεως 102Α

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ