Οι φαιδρότητες που είχε αναφέρει ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μετέφεραν τα φανταστικά γεγονότα τα αγγλικά ΜΜΕ, έκαναν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Ερυθρόλευκους να ζητήσουν επανόρθωση και να κινηθούν νομικά εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να διαβάλουν τον σύλλογο.

Αυτό, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα η Daily Mail, με άρθρο της, που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της, να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, επανορθώνοντας όσα άστοχα και αναληθή είχε γράψει, περί εισόδου του στα αποδυτήρια των διαιτητών της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο-επανόρθωση-συγνώμη της αγγλικής εφημερίδας αναφέρονται τα εξής: «Σε άρθρο της 25ης Αυγούστου μεταφέραμε ισχυρισμούς ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης “εισέβαλε στο γραφείο του διαιτητή” κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Europa League, μεταξύ της Μπέρνλι και του Ολυμπιακού. Αν και δημοσιεύτηκε με καλή πίστη, αποδεχόμαστε τώρα ότι ο ισχυρισμός ήταν λανθασμένος. Ζητούμε συγνώμη από τον κ. Μαρινάκη για κάθε δυσφορία που του προκαλέσαμε».