Ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν ξεχνάει ποτέ τον Ολυμπιακό, όντας ένας παίκτης που συνδέθηκε όσο λίγοι με τον κόσμο του Θρύλου.

Ο Αργεντινός άσος μιλώντας στην Real News τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρουν να επιστρέψουν στην κορυφή.

Επίσης, αποθέωσε τον κόσμο των Πειραιωτών και τον Γιάγια Τουρέ, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα με την Μπέτις για τους ομίλους του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το ματς με την Μπέτις:

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Μπέτις είναι ομάδα που μπορεί να σου κάνει ζημιά αν δεν της δώσεις τη σημασία που πρέπει. Συχνά μάλιστα παίζει καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι στην Ανδαλουσία, όπου η πίεση του κοινού είναι αφόρητη... Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη πείρα από Ευρώπη, συν το ότι αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς του. Δεν υπάρχουν λόγια γι΄ αυτό το κοινό, που προσωπικά θα θυμάμαι πάντοτε με αγάπη και θαυμασμό».

Για τον Τουρέ:

«Η καριέρα του τα λέει όλα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και παραστάσεων που θα βοηθήσει πολύ τους συμπαίκτες του και ιδίως τα νέα παιδιά που θα κερδίσουν πολλά δίπλα του».

Για το πρωτάθλημα:

«Ο συναγωνισμός έχει μεγαλώσει, αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Και είμαι βέβαιος πως διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια για να επιστρέψει στους τίτλους, κάνοντας και πάλι ευτυχισμένο τον κόσμο του».