Έκπληξη και αγανάκτηση προκαλεί η επίθεση που εξαπέλυσε μέσω Facebook στον Δήμο Πειραιά, στον Ολυμπιακό και στην Εκκλησία η Αθηνά Τσαμαδού, η οποία τυγχάνει manager της Λένας Αλκαίου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Πειραιώτισσα τραγουδίστρια έδωσε μια επιτυχημένη συναυλία χθες στο Βεάκειο Θέατρο, όπου μέρος των εσόδων θα δοθούν στον Φιλανθρωπικό Όμιλο «Αγκαλιάζω». Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε από τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν. ο Μίμης Πλέσσας.

Σήμερα η manager της Λένας Αλκαίου, σε μια πρωτοφανή και αχαρακτήριστη επίθεση κατηγόρησε τον Δήμο Πειραιά ότι δεν υποστήριξε τη συναυλία, λέγοντας μάλιστα ότι δεν βρέθηκαν στο Βεάκειο πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι (!), κατηγόρησε τον Ολυμπιακό ότι δεν ήταν..χορηγός στη συναυλία, επιτέθηκε αναίτια και στην Εκκλησία κι έκανε λόγο για μαφίες και φατρίες! Η απάντηση στα όσα εξωφρενικά ανέφερε η manager της Λένας Αλκαίου, ήρθε από την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία με ένα μακροσκελές σχόλιο, απαντά στις απαράδεκτες κατηγορίες, αναφέροντας τις ενέργειες του Δήμου Πειραιά, προκειμένου να υποστηριχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η συναυλία και ο φιλανθρωπικός της σκοπός.

Γράφει λοιπόν η κυρία Αντωνάκου: «Καταρχήν προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει ΠΡΕΠΕΙ για τίποτα. Ούτε για την παρουσία, γιατί είναι προσωπική επιλογή του καθενός για το που θα πάει αλλά και το αν μπορεί να πάει. Αυτό αφορά και τους συμβούλους και κυρίως τους Ολυμπιακούς όπως λες. Και ας σεβόμαστε όλοι απόλυτα την μεγάλη καλλιτέχνη Λένα Αλκαίου. Εννοείται επίσης ότι δεν υπάρχει ΠΡΕΠΕΙ και στο κομμάτι χορηγία. Είναι προσωπική επιλογή και των ανθρώπων και των εταιρειών το που θα κάνουν χορηγία, όπως επίσης να ξέρουμε όλοι ότι ο Ολυμπιακός ενισχύει απ’ την Εκκλησία και τους άπορους έως ιδρύματα και κοινωφελείς επιχειρήσεις στον Πειραιά αλλά σε όλη την Ελλάδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! Για την Εκκλησία δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, κάτι μάλλον θα είχες συνεννοηθεί μαζί τους γιατί δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό. Επίσης ο Δήμος Πειραιά συνεργάζεται ήδη με το Αγκαλιάζω...

Εν κατακλείδι ο Δήμος Πειραιά εκτιμώντας την μεγάλη Αλκαίου και τιμώντας τον τεράστιο Μιμή Πλέσσα πρόσφερε τα εξής:

1)δεν εισέπραξε το μίσθωμα του θεάτρου. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το προσωπικό του θεάτρου (ταξιθεσία, καθαριότητα, Ηλεκτρολόγος αλλά και δυο εθελοντές.) Παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ απ’ το ΔΣ δλδ.

2)συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου δωρεάν

 

 

 

3)88 σπουδαστές του Μουσικού Κέντρου Πειραιά συμμετείχαν στις πρόβες απ’ τα μέσα Αυγούστου, με τους καθηγητές τους (αφιλοκερδώς) υπό την εποπτεία αλλά και συμμετοχή του Διευθυντή του ωδείου Πειραιά Νίκου Μαστοράκη και του Διευθυντή του Ωδείου Νίκαιας Στέλιου Γκόλγκαρη.

4)πάρθηκε ο μικρότερος αριθμός προσκλήσεων που έχει παρθεί για το θέατρο, για να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό κομμάτι αλλά και η συναυλία.

5)τιμήθηκε κατόπιν συνεννόησης που είχαμε μαζί σας ο μεγάλος Μίμης Πλέσσας.

6)δόθηκε η αιγίδα του δήμου(ΟΠΑΝ). Όλα τα παραπάνω όπως καταλαβαίνεις δεν γίνονται σε ιδιωτικές παραγωγές και συναυλίες που έχουν αντίτιμο(εισιτήριο δλδ) αλλά έγιναν ακριβώς γιατί ο δήμος Πειραιά και ο ίδιος ο δήμαρχος ήθελε να τιμήσει την Λένα Αλκαίου για την προσφορά της στην πόλη μας αλλά και να ενισχυθεί το έργο του Αγκαλιάζω. Δυστυχώς έπρεπε να τα γράψω παρότι θα ήθελα πολύ να είναι όλοι ικανοποιημένοι για τους 1.000 και πλέον θεατές (!!!)που ήρθαν χτες αλλά και για την όμορφη βραδιά που έγινε». Πάντως ένα είναι σίγουρο: ότι η Πειραιώτισσα Λένα Αλκαίου δεν ασπάζεται τις απόψεις της εν λόγω κυρίας

Μάλιστα, η Λένα Αλκαίου διαφοροποιήθηκε από την τοποθέτηση  της Αθηνάς Τσαμαδού ευχαριστώντας τον κόσμο  που την τίμησε με την παρουσία του  καθώς και τη Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, αλλά και τον ΟΠΑΝ για τη στήριξή του.