Ο Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά τη χθεσινή ημέρα, Παρασκευή (14/09) έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, στηρίζοντας έμπρακτα την παγκόσμια ημέρα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Οι Βασίλης Τοροσίδης, Ανδρέας Γιαννιώτης, Γιάννης Μασούρας, αλλά και ο Κούλης Δουρέκαςεκπροσώπησαν τους «ερυθρόλευκους» στην εκστρατεία της Κλινικής ΡΕΑ και του Οράματος Ελπίδας για την ανεύρεση εθελοντών δοτών του μυελού των οστών.

Ο Θρύλος έδειξε, λοιπόν, ξανά ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, στηρίζοντας προσπάθειες που έχουν στόχο να προσφέρουν βοήθειες στους συνανθρώπους μας.

Οι «ερυθρόλευκοι», τα τελευταία πολλά χρόνια, κάτω από την εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρουν συνεχώς ό,τι μπορούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, βρισκόμενοι δίπλα στην κοινωνία.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς, με τη διάθεση των Πειραιωτών είναι να συνεχίσουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες σε όσους την χρειάζονται.