Το6th ROCK AID θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.

Οι Nylon Astra, Daddys Work Blues Band, Blues Revenge, ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας, με σκοπό την συλλογή φαρμάκων  για το κοινωνικό φαρμακείο και τροφίμων για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη γεμίζοντας την βραδιά με δυνατές rock μουσικές.  Σε αυτό το mini festival μοναδικό κόστος εισόδου θα είναι ένα κουτί φάρμακο ή  τρόφιμο μακράς διάρκειας.

Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα!

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

Nylon Astra

Oι Nylon Astra κουβαλώντας στις βαλίτσες τους το vintage groove που τους χαρακτηρίζει. Με "πειραγμένες" διασκευές γνωστών διαμαντιών της Northern & classic Soul, αλλά και με Rythm'n'Blues επιτυχίες που έπαιξαν οι πιό high time djs, ο ξεχωριστός frontman Aivalis Takis και οι groovers του...έρχονται να σας γυρίσουν πίσω σε εποχές που τα 45αρια μεσουρανούσαν και οι έννοιες..."απλά εξαφανίζονταν...χορεύοντας"! Μην τους χάσετε !!!

Nylon Astra :

Τάκης Αϊβαλής - lead vocals

Ορέστης Νικολαΐδης - bass

Νίκος Ψαρράκης - el. guitar/vocals

Γιάννης Ψαρράκης - el.guitar

Γιώργος Γκρίτζιος – drums

Facebook : https://www.facebook.com/NylonAstra/

Daddys  Work Blues Band

Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια μπάντα από τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας  και παίζουν ηλεκτρικό Blues. Παρόλο που το είδος έχει σαφή ταυτότητα για τους περισσότερους ακροατές, η εκφορά της μπάντας πατάει στα διαχρονικά ακούσματα των μελών της, που ποικίλουν και την οδηγούν μερικές φορές ή σχεδόν πάντα πέρα από την κεντρική λεωφόρο των Blues ακολουθώντας συγγενικές διαδρομές… άγνωστο για το που θα την οδηγήσουν.  Τα μέλη της μπάντας, πρώτα απ' όλα στενοί φίλοι από παιδιά, διέσχισαν μια κοινή πορεία, ίδιες μουσικές επιρροές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις αναζητήσεις και τον τρόπο έκφρασης τους, πάντα με την ανάγκη για μεγαλύτερη επικοινωνία. Αυτή η ανάγκη είναι που κάνει τους  Daddy’s  Work Blues Band συνοδοιπόρους στις μουσικές τους διαδρομές.
Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα μουσικά στέκια και φεστιβάλ. (opening act Martin Turner ex Wishbone Ash live στο Κύτταρο , Half Note Jazz Club, Life jazzy bar, Rockwood, Stage25, Badminton Theatre, Vinilion, Granazi Blues Bar, 2nd Music Highway Festival, 7th Tripoli's Rock Festival, Bike & Blues Festival, Rock Sinantisi Kiatou, Crescent Blues Festival κ.ά.)
Τη μπάντα αποτελούν οι:
Δημήτρης Δουλγερίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά

Στάθης Ανέστης: μπάσο

Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα

Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα

“Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις ότι το Blues είναι αυτό ακριβώς που νιώθεις και δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε «καλούπια»… και οι Daddies ακολουθούν την καρδιά τους, γι αυτό είναι αυθεντικοί.”
Michalis Limnios (Greek Ambassador at the Blues Hall of Fame)