Τα εισιτήρια διαρκείας στο πέταλο που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα, ενώ καθημερινά συνεχίζεται η διάθεσή τους και στις υπόλοιπες θύρες. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο και αυτά φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Απομένει μια εβδομάδα για το πρώτο ματς στη φάση των ομίλων του Europa League.

Όσοι θέλουν να έχουν εξασφαλισμένη θέση στην κερκίδα του «Γ. Καραϊσκάκης», το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να προμηθευτούν διαρκείας. Πρέπει να βιαστούν για να προλάβουν και να πάρουν.

Διαφορετικά μετά θα έχουν πρόβλημα να βρουν εισιτήρια. Διότι ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς, οι φιλοξενούμενοι θα παίρνουν εισιτήρια, ορισμένα δίνονται για τις ανάγκες των χορηγών και αυτά που θα βγαίνουν κάθε φορά προς πώληση θα είναι ελάχιστα.

Βιαστείτε, λοιπόν, για να κατοχυρώσετε τη θέση σας στην εξέδρα του «Γ. Καραϊσκάκης», διαφορετικά θα περιμένετε την ευκαιρία για να βρείτε εισιτήρια και να δείτε από κοντά τα ματς του Ολυμπιακού.

Το Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας είναι καθημερινά ανοικτό από τις 10:00 ως τις 18:00 για να εξυπηρετεί όσους θέλουν να βγάλουν διαρκείας.