Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Στη φετινή «μάχη» που δίνει ο Θρύλος για να επιστρέψει στην κορυφή στο πρωτάθλημα, εύκολο ματς δεν υπάρχει.

Όλα είναι δύσκολα και πάντα θα πρέπει ο 12ος παίκτης να είναι εκεί! Ο λαός του Θρύλου, η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας, που κάνει τη διαφορά, που αλλάζει τις ισορροπίες, που πάντα στηρίζει την ομάδα, που πάντα της δίνει ώθηση.

Με τους συνδέσμους της Θύρας 7 να καλούν τον «ερυθρόλευκο» κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Να κάνει, όπως αναφέρει το μήνυμα-κάλεσμά τους, την «επανάσταση του sold out!»

Αναλυτικά το μήνυμα-κάλεσμα των συνδέσμων της Θύρας 7 στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στη πρώτη αγωνιστική κάναμε την επανάσταση της ριγωτής. Κοκκινήσαμε το σπίτι μας.

Στη τρίτη αγωνιστική θα κάνουμε την επανάσταση του sold out. Καμιά καρέκλα άδεια. Προχωράμε να δούμε το ναό όπως πρέπει στον Ολυμπιακό. Γεμάτο.

Τη Κυριακή όλοι στο γήπεδο. Κανένα διαρκείας στο συρτάρι. Αν δεν έρθετε δανείστε το. Η θέση σας πρέπει να είναι γεμάτη.

Δεν αξίζουμε σαν Ολυμπιακοί τίποτα λιγότερο απ' το γεμάτο Καραϊσκάκη. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε. Ας γίνουμε και οι οπαδοί που αξίζουμε.

Ζούμε για τη Κυριακή. Δίνουμε το παρών».