Μαθητής 16 ετών στην Ρωσσία έγινε ο 100.000ος επισκέπτης σε ιστοσελίδα με εικονικά όπλα ενός video game και πέτυχε τζακ ποτ! Το βραβείο που κέρδισε ο έφηβος μαθητής είναι ένας μήνας δωρεάν διαμονής σε ξενοδοχείο της Μόσχας παρέα με τη διάσημη Ρωσσίδα πορνοστάρ, Ekaterina Makarova, γνωστή και ως Macy Ssens.

image

Ο μαθητής Ruslan Schedrin δηλώνει ενθουσιασμένος με το δώρο του, το οποίο - όπως είπε - έχει "τέλειες αναλογίες". Η ανυπομονησία του είναι μεγάλη. "Βράζω μέσα μου", λέει χαρακτηριστικά, αλλά έχει παράλληλα να αντιμετωπίσει την αρνητική αντίδραση της μητέρας και της αδελφής του.

image

"Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά όταν ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους της σελίδας ήμουν ενθουσιασμένος. Πήρα τηλέφωνο τους φίλους μου και δεν με πίστευαν, αλλά τώρα είναι χαρούμενοι για 'μένα", λέει ο 16χρονος, ο οποίος βγάζει το χαρτζιλίκι του παίζοντας κάποιους μικρούς ρόλους στην τηλεόραση. "Η μητέρα μου διαφωνεί, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα θα έχει συμφωνήσει. Μόλις συναντήσω την Εκατερίνα θα της πω: Γεια σου, είμαι αυτός που σε κέρδισε", δήλωσε ο 16χρονος. 

image

Η μητέρα Vere Schedrina είπε: "Είμαι τελείως αντίθετη. Έχει εξετάσεις και πρέπει να διαβάσει. Τι εννοούν ένα μήνα με μία πορνοστάρ; Ακόμα και μια εβδομάδα θα ήταν πολύ. Χάθηκε να μας δώσουν 100.000 ρούβλια αντί για αυτό;".

image

Βάσει των κανονισμών του διαγωνισμού ο 16χρονος μπορεί να παραχωρήσει τη θέση του και το βραβείο σε έναν "επίσημο εκπρόσωπο", τον πατέρα του για παράδειγμα. Και με αυτήν την προοπτική η μαμά είναι αντίθετη. Το μοντέλο - βραβείο έχει διχάσει την οικογένεια. "Καβγαδίζουμε συνέχεια και ο γιος μου έχει τρελαθεί", είπε η Vera Schedrina. Η 17χρονη αδελφή του Ruslan, Diana, συμφωνεί με τη μαμά της και λέει: "Ας βρει ένα κορίτσι της ηλικίας του. Απορώ με το σκεπτικό του βραβείου. Αν κέρδιζε κάποιος παντρεμένος. Αν κέρδιζε κορίτσι τι θα γινόταν;".  

image

Η πορνοστάρ Ekaterina Makarova, είχε συμφωνήσει πριν από 3 μήνες με την εταιρεία όταν δέχθηκε την πρόταση. Δεν έχει συναντήσει ακόμη τον Ρουσλάν, αλλά είπε πως η ηλικία των 16 ετών για έναν άντρα είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσει να γίνεται ανεξάρτητος. "Θα πάμε στη Μόσχα και μετά αν θέλει μπορούμε να ταξιδέψουμε και στο εξωτερικό. Θα το διαπραγματευτούμε και με τη μητέρα του", σχολίασε η 20χρονη, η οποία παραδέχθηκε πως από τις φωτογραφίες της φάνηκε όμορφος. Όσο για το αν η διαμονή περιέχει και το σεξ... "Δεν είναι απαραίτητο, αλλά στη ζωή όλα συμβαίνουν. Όταν ένα άπειρο αγόρι συναντά μια πεπειραμένη κοπέλα, όλα είναι πιθανά και αυτό είναι κάτι σύνηθες", απάντησε η πορνοστάρ.

image