Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από την αρχή αυτή τη σεζόν για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται όσο ποτέ τη στήριξη του κόσμου του, ο οποίος τη δείχνει έμπρακτα, εξαφανίζοντας κάτι περισσότερο από 18.000 εισιτήρια διαρκείας ενόψει της φετινής σεζόν που μόλις έχει ξεκινήσει.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν βλέπουν την ώρα να βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» φέτος, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα, η οποία μέχρι στιγμής τουλάχιστον παίζει πολύ ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Όλοι οι φίλοι του Θρύλου γνωρίζουν ότι για να συνεχιστεί αυτό θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς σε κάθε ματς, δίνοντάς τους ώθηση με τη δυνατή φωνή τους.

18.000 ΓΑΥΡΟΙ, λοιπόν, έχουν κλείσει ήδη θέση στο Ναό, με το «φράγμα» των 20.000 εισιτηρίων να αναμένεται να σπάσει πολύ σύντομα.

Ο κόσμος γουστάρει το νέο Ολυμπιακό, το δείχνει και θα συνεχίσει να το δείχνει με στόχο νέες και μεγάλες ερυθρόλευκες επιτυχίες τη φετινή σεζόν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και το σαββατοκύριακο μέσω Internet, ενώ από τη Δευτέρα θα ανοίξουν και πάλι τα εκδοτήρια για όλους τους φίλους του Θρύλου.