Καλός καιρός αναμένεται την Παρασκευή με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, τα ορεινά ηπειρωτικά της υπόλοιπης χώρας, και την Εύβοια. Από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, οι οποίες έως το βράδυ θα επεκταθούν σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και τη δυτική Κρήτη, ενώ λίγες ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο.

Η θερμοκρασία στα βόρεια από 18 ως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 18 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 20 έως 31, και στην Κρήτη από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ στα δυτικά, και 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ στα ανατολικά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί και αργότερα βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.