Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ανεβαίνουν στην σκηνή του Φεστιβάλ στη Θάλασσα 2018 για ένα εκρηκτικό live την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Το δυναμικό live-rock συγκρότημα, αναλαμβάνει, ως ο κυριότερος εκπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής ροκ σκηνής, να μεταδώσει την ανεξάντλητη ενέργειά του, ενισχύοντας την πεποίθηση πως… «μέσα απ την παρέα που ενώνεται, μέσα απο την μουσική και τα ισχυρά μηνύματά της, μπορούμε όλοι να ανακαλύψουμε μια φωτεινότερη πλευρά του εαυτού μας». 

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, οι Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, στην πιο δημιουργική περίοδο της 18ετούς πορείας τους, μετά και την κυκλοφορία του Vol2 «the Orchestra project», υπόσχονται ένα εκρηκτικό stage performance και με τραγούδια «πίσω απ την βιτρίνα», μετατρέπουν τις βραδιές μας σε δυνατές συναυλιακές εμπειρίες που αναθερμαίνουν τις ελπίδες μας για καλύτερες μέρες.

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ οι Φ.Α.Κ.Α.. Το συγκρότημα από την Πάτρα που δημιουργήθηκε το 2015 από τον Πάνο Γεωργόπουλο και έχει καταφέρει ήδη μέσα από το δικό του υλικό και ευφυείς διασκευές να θεσπίσει ένα ιδιαίτερο ύφος, που ακροβατεί κάπου ανάμεσα στο rock, το punk και το hip hop.


ΙNFO:
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου
Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη Θάλασσα
Ώρα προσέλευσης: 9 μ.μ. 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας. 
Πρόσβαση: από τον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά, μετεπιβίβαση στο τρόλεϊ γραμμή 20 ή στο λεωφορείο γραμμή 859 και αποβίβαση στη Στάση «Δραπετσώνα».