Τα τελευταία χρόνια, ο Σαρωνικός έχει γίνει το κέντρο μεγάλων συναυλιών, ιστορικών νονομάτων του Ελληνικού πενταγράμμου. Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει στα νησιά με δύο μοναδικές συναυλίες σε Πόρο και Αίγινα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Χατζηνάσιος, θα μας ευχηθούν μελωδικά, καλό μήνα, με τις μοναδικές εμφανίσεις τους στα νησιά μας.

Στον Πόρο, στα πλαίσια των “Συνοριακών της Νεότερης Ελλάδας”, ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας που αρνείται να… ωριμάσει, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, θα εμφανιστεί ζωντανά το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στο επιβλητικό μνημείο του Ρώσικου Ναύσταθμου, στον ομώνυμο γραφικό όρμο του νησιού.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, επιστρέφει στον Πόρο, ύστερα από 32 χρόνια, για να συστηθεί στους νεότερους και να θυμίσει στους παλαιότερους τις μεγαλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας του, τραγουδώντας Λοΐζο, Μικρούτσικο, Άσιμο και πολλούς άλλους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς.

Η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχει ώρα έναρξης στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην Αίγινα, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της σύγχρονης Ελληνικής μουσικής, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, θα εμφανιστεί ζωντανά, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στον Αγ. Νικόλαο τον Θαλασσινό, στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων της 10ης Γιορτής Φιστικιού, που διοργανεται από τον Δήμο Αίγινας και την Κοινωφελή Επιχείρηση.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, συμπράττει με την νέα γενιά χαρίζοντας μας το «’Αγγιγμα Ψυχής» μέσα από τις μεγάλες κινηματογραφικές του επιτυχίες. Επί σκηνής επίσης η βραβευμένη ποιήτρια Κλέλια Χαρίση, παρέα με τις εξαιρετικές ερμηνείες του Παναγιώτη Ραφαηλίδη και της Μαίρης Στεφανακίδη.

Η συναυλία του Χατζηνάσιου στην Αίγινα έχει ώρα έναρξης στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αν λοιπόν βρεθείτε σε ένα από τα δυο αυτά νησιά το Σάββατο, μη ξεχάσετε τα μοναδικά μουσικά ραντεβού, με φόντο τον όμορφο Σαρωνικό.

 

Πηγή: saronicmagazine.com