Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αντιδήμαρχος Πειραιά για θέματα επικοινωνίας Ανδρέας Βεντούρης τόνισε πως ένας από τους προεκλογικούς στόχους της παρούσας δημοτικής Αρχής επετεύχθη, καθώς ανέλαβε τη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος χάντμπολ, μία μεγάλη διοργάνωση με διεθνή ακτινοβολία και προβολή.

 Ο κ. Βεντούρης στην ανάρτηση αυτή ανέφερε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός πως η διοργάνωση αυτή αποτελεί μία πρόκληση. Όπως ανέφερε όμως και ίδιος χαρακτηριστικά «μας αρέσουν όμως οι προκλήσεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα τα καταφέρουμε».

 Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Βεντούρη

Είχαμε πει προεκλογικά ότι έχουμε στόχο να φέρουμε στην πόλη μας μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος χάντμπολ Εφήβων του 2021.

Ο Πειραιάς θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παγκόσμιο πρωτάθλημα με 32 ομάδες, περισσότερους από χίλιους αθλητές, συν τους φιλάθλους και τις οικογένειες των παικτών και είναι πολύ σημαντικό για την πόλη να τους υποδεχτεί, να τους φιλοξενήσει, να δημιουργήσει εκδηλώσεις τις ημέρες που κρατάει το πρωτάθλημα και να διαφημιστεί ο Πειραιάς σε όλες τις χώρες που θα λάβουν μέρος.

Είναι μία πρόκληση. Μας αρέσουν όμως οι προκλήσεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα τα καταφέρουμε