Στον κόσμο αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπέρνλι ο Σάββας Θεοδωρίδης, σημειώνοντας κόμα πώς η ομάδα είναι διαρκώς σε ανοδική πορεία.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το τέλος του ματς με τους Άγγλους, ανέφερε: «Είμαι κατενθουσιασμένος, με μία κόντρα διαιτησία άνευ προηγουμένου. Το πέναλτι στον Ποντένσε είναι αποβολή και πέναλτι, αφήστε τα άλλα εγκλήματα, δεν σφύριζε τίποτα στο πρώτο. Θα πάμε στην Αγγλία, ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολα, δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανείς».

Συνέχισε, εξηγώντας: «Μου θύμισε τον παλιό Ολυμπιακό, με τον κόσμο του. Σε αυτό το γήπεδο θα γίνουν θαύματα, η ομάδα έχει άνοδο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, και οι τρεις ομάδες το έχουμε καταφέρει αυτό, μπράβο, να συνεχίσουμε όλοι έτσι».

Καταλήγοντας, ο κ. Θεοδωρίδης υπογράμμισε: «Υπάρχει ένας συνετός προπονητής, έχει κερδίσει τους παίκτες με το μέρος του. Σε αυτόν οφείλεται η άνοδος της ομάδας. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο τον κόσμο και στον πρόεδρό μας, που έχει περάσει διάφορα. Σαν οικογένεια θα πηγαίνουμε παντού».