Στον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο μέσος του Θρύλου μίλησε στην «Real News» και έδειξε την πίστη του για την επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στην κορυφή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ερχόμενες αναμετρήσεις κόντρα στη Μπέρνλι για το Europa League, τονίζοντας οτι εκείνος και η ομάδα του θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης. Αναλυτικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε:

Για την πρόκριση επί της Λουκέρνης:

«Έγινε καλή δουλειά, γιατί νομίζω πως βάλαμε τις βάσεις από τον πρώτο αγώνα. Μπήκαμε αποφασιστηκά, σκοράραμε νωρίς, δείξαμε τι θέλαμε και σίγουρα το 4-0 μας έδωσε άλλη ψυχολογία για τη ρεβάνθς. Θέλαμε, όμως, και στην Ελβετία να δείξουμε τον καλό μας ευατό, να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να τονώσουμε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια».

Για την Μπέρνλι:

«Είναι καλή ομάδα. Πέρσι είχε καλή πορεία και έτσι κέρδισε και το εισιτήριο για το Europa League. Έκανε καλές εμφανίσεις, είχε δημιουργήσει εντύπβση. Θα την αναλύσουμε, θα δούμε τα δυνατά της σημεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εδώ τη δουλειά μας. Θέλουμε πολύ να μπούμε στους ομίλους. Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εμάς, αλλά δεν αλλάζει. Ξέρουμε τιο θα βρούμε απέναντί μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας το βράδυ της Πέμπτης να μας ενισχύσει και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να είμαστε εκεί που θέλουμε, στους ομίλους. Έχει καλούς παίκτες, πάντως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, περισσότερα θα πούμε με τον προπονητή μας».

Για το πρωτάθλημα:

«Αυτό θέλουμε, το θέλουν όλοι μέσα στον σύλλογο. Εχουν έρθει πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα βοηθήσουν σε αυτό τον άξονα. Είναι ο μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα γι' αυτό».