Νέα διεθνής αναφορά στην τεράστια και σπουδαία κίνηση του Ευάγγελου Μαρινάκη να προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, ανοίγοντας μάλιστα λογαριασμούς σε τράπεζες για να συνεισφέρουν όλοι.

Πιο συγκεκριμένα, το insideworldfootball αναφέρεται στην πολύ μεγάλη προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού, καθώς και σε εκείνη των οπαδών της Νότιγχαμ.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλοι της αγγλικής ομάδας έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, προσφέροντας ό,τι μπορούσαν στο ματς με την Ρέντινγκ.

Ο τίτλος του άρθρου είναι: «Οι οπαδοί της Νότιγχαμ και ο ιδιοκτήτης Μαρινάκης δείχνουν αλληλεγγύη στους Έλληνες για την τραγωδία από τις πυρκαγιές»

Αναλυτικά στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται:

«Νότιγχαμ Φόρεστ και οι οπαδοί της ενώθηκαν για να συγκεντρώσουν χρήματα για όσους επλήγησαν από τις τραγικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, όπου σκοτώθηκαν 93 άνθρωποι, οι οποίες εξαπλώθηκαν στην περιοχή της Αθήνας.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος γεννήθηκε στον Πειραιά, στην Αττική και συχνά αναφέρεται ως το λιμάνι της Αθήνας, έχει ήδη δεσμευτεί ότι θα υποστηρίξει τους πληγέντες, δίνοντάς τους 1 εκατομμύριο ευρώ στις οικογένειες και τις κοινότητες που πλήττονται.

Ο Μαρινάκης είναι επίσης ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει επίσης υποσχεθεί την υποστήριξή των πληγέντων, με τη δέσμευση για αλληλεγγύη, με τον ελληνικό σύλλογο και τους κατοίκους της περιοχής για να χτίσουν ξανά από την αρχή, έπειτα από την καταστροφή.

Η στήριξη ξεκίνησε με συλλογές γύρω από το Forest's City Ground το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του ντέρμπι ενάντια στην Ρέντινγκ. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει λογαριασμό προσφοράς.

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ, Νίκολας Ράντλ, δήλωσε: «Έχουμε συγκλονιστεί από τα αιτήματα των υποστηρικτών μας να παρέχουμε κάποια οικονομική βοήθεια. Το προσωπικό και οι παίκτες προσέφεραν επίσης τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους. Υπό το πρίσμα αυτό, θα δημιουργήσουμε σημεία συλλογής για τους οπαδούς μας, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να δείξουν την υποστήριξη τους».