Από σήμερα Πέμπτη 9/8 έως και την Τετάρτη 15/8 στο Cine – Βοτσαλάκια (στην Πλαζ Βοτσαλάκια Πειραιά) θα προβάλλονται 2 ταινίες

Στις 20:30 η επανέκδοση της πολυβραβευμένης ταινίας του Τζιουζέπε Τορνατόρε “Σινεμά ο Παράδεισος “
Στις 22:45 την γαλλική κωμωδία «Για Καλό και για Κακό»

“Σινεμά ο Παράδεισος”

Το αριστούργημα του Τζουζέπε Τορνατόρε κυκλοφόρησε το 1988 και πήρε το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. Η ταινία αφηγείται τη ζωή σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας, όπου ο νερός Τότο γίνεται φίλος με τον Αλφρέντο, τον μηχανικό προβολής του τοπικού σινεμά.

Μέσα από τη φιλία τους, ο Τότο αποκτά ένα πατέρα που ποτέ δεν είχε, ενώ μαγεύεται από το σινεμά και τις ταινίες. Παράλληλα, βλέπουμε πώς ο κινηματογράφος επηρεάζει τους κατοίκους του χωριού, ενώνοντάς τους μέσα από την αγάπη τους για τις ταινίες. Καθώς μεγαλώνει ο Τότο, έρχεται η ώρα που θα πρέπει να αποχαιρετήσει τους γνωστούς του για να αναζητήσει την τύχη του στην πόλη.

Ύστερα από 30 χρόνια, ο Τότο ενημερώνεται για τον θάνατο του Αλφρέντο και επιστρέφει στο χωριό του για την κηδεία… Η ταινία είναι βασισμένη στη ζωή του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε.

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Τορνατόρε, Ηθοποιοί: Φιλίπ Νουαρέ, Ζακ Περέν, Σαλβατόρε Κάσιο, Μάρκο Λεονάρντι

"Για Καλό και για Κακό"

Τα πάνω, κάτω έρχονται στη ζωή του Ερουάν, που ζει καθαρίζοντας ξεχασμένες βόμβες και νάρκες στη γαλλική περιφέρεια, όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του δεν είναι ο αληθινός του πατέρας!

Παρά τη στοργή για τον άντρα που τον μεγάλωσε, ξεκινάει διακριτικά να ανακαλύψει τον βιολογικό του πατέρα και καταφέρνει να εντοπίσει τον Τζόσεφ, έναν αξιαγάπητο παππούλη.

Όταν τα πράγματα μοιάζουν να έχουν μπει σε μια σειρά, μια άλλη αναπάντεχη «βόμβα» χτυπάει τον Ερουάν με τη μορφή της όμορφης Άννα. Μόνο που η Άννα είναι η κόρη του Τζόσεφ

Σκηνοθεσία: Καρίν Ταρντιέ Ηθοποιοί: Francois Damiens, Cecile De France, Guy Marchand, Andre Wilms

Cine – Βοτσαλάκια (στην Πλαζ Βοτσαλάκια Πειραιά) 

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7€ και 5€ για ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους.
Και κάθε Τρίτη και Τετάρτη ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€.

Τηλ. Κρατήσεων: 210 4128026 και 210 4227427

 

Cine – Βοτσαλάκια (στην Πλαζ Βοτσαλάκια Πειραιά) 

Τηλ. Κρατήσεων: 210 4128026 και 210 4227427