Ο Τόνις Σφήνος επέστρεψε στον Πόρο. Επέστρεψε, περίπου δύο εβδομάδες μετά τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, που μας προκάλεσαν θλίψη και η παρουσία του, λειτούργησε ευεργετικά.

Ο Τόνις Σφήνος δεν έχει την απίστευτη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Δεν φημίζεται για την διαχρονική εμπορικότητα της δουλειάς του όπως ο Χρήστος Δάντης. Ο Σφήνος δεν είναι τραγουδοποιός όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, ούτε έχει ως στόχο την καλλιτεχνική μας παιδεία, όπως οι λυρικοί τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Δεν ακούς τα τραγούδια του Σφήνου στο ραδιόφωνο. Δεν περιμένεις τις νέες δημιουργίες του.

Ο Σφήνος έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα. Έχει το ταλέντο να κάνει τον κόσμο να χαμογελά. Δύσκολο πράγμα να χαρίζεις με επιτυχία το γέλιο στους ανθρώπους. Ανεκτίμητο χάρισμα. Ο Σφήνος έχει το ταλέντο να μεταδίδει θετική ενέργεια στο κοινό που τον παρακολουθεί και για αυτό είναι τόσο δημοφιλής.

Πρόκειται για μια περσόνα που χαρίζει ένα σόου παρωδία, εμπνευσμένο από τις πιο cult δημιουργίες που σημάδεψαν τα τελευταία 50 χρόνια. Ο διασκεδαστής Τόνις Σφήνος είναι συνεπής και αληθινός σε αυτό που κάνει. Σέβεται τις ιδιαιτερότητες του κοινού που τον παρακολουθεί και συνοδεύεται από άψογους μουσικούς και συνεργάτες, παρουσιάζοντας ένα άρτιο και καλοδουλεμένο σόου που ενθουσιάζει το κοινό.

Η συναυλία του στην παραλία ΑΝΑΣΑ στο Μεγάλο Νεώρειο, συγκέντρωσε περισσότερους από χίλιους ανθρώπους. Η είσοδος του είχε “ποριώτικο χρώμα”, καθώς έφτασε με τη βάρκα του Ποριώτη ψαρά Ανδρέα Αϊβαλιώτη.

Το σόου του, ξεσήκωσε τόσο τους Έλληνες, όσο και τους ξένους τουρίστες. Απλός, προσιτός και ετοιμόλογος. Το διασκέδαζε όσο και ο κόσμος από κάτω. Δίπλα στη γαλήνια και γεμάτη αντανακλάσεις θάλασσα, ο Τόνις Σφήνος χάρισε σε όλους μας, μια βραδιά γεμάτη κέφι και χαμόγελο. 

Την συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Πόρου και η Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια του Poros Arts Festival 2018.

 

 

 

Πηγή: porosnews.gr