Ενώ η χώρα μαστίζεται και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, μέσα από μια βαθύτατη κρίση, η αντιπολίτευση στον Δήμο Πειραιά, κάνει πολιτικά παιχνίδια, στην προσπάθεια της να εμποδίσει το έργο της Δημοτικής Αρχής, και πάει βήματα πίσω τον Δήμο Πειραιά.

Με μια συνειδητή πολιτική και καθόλα επικοινωνιακή κίνηση, επέλεξε η μείζονα αντιπολίτευση της παράταξης του κυρίου Μιχαλολιάκου να είναι απούσα -όπως και τα 4 προηγούμενα χρόνια-από τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, κάνοντας αδύνατη την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον δήμο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Η απουσία της αντιπολίτευσης είχε ως αποτέλεσμα να μην σημειωθεί απαρτία και να αναβληθεί η συνεδρίαση. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη, αφού ανάμεσα στα άλλα θα εγκρινόταν η μελέτη ανάπλασης του του Mικρολίμανου, ενός έργου 5,7 εκατομμυρίων ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέσω ΟΧΕ από την Περιφέρεια.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, αφού η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό και κανένας δεν μπορεί να έχει ουσιαστική δικαιολογία για την απουσία των δημοτικών συμβούλων, από τη χθεσινή συνεδρίαση.

Τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα, εν όψει μάλιστα και της προεκλογικής περιόδου στην οποία βρισκόμαστε, αφού οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν τον ερχόμενο Μάιο. Η αντιπολίτευση στο Δήμο Πειραιά και ειδικά η δημοτική παράταξη του κ. Μιχαλολιάκου, θα επιλέξει για επικοινωνιακά κέρδη και μικροπολιτικούς εντυπωσιασμούς, να τινάξει στον αέρα την αναπτυξιακή πορεία του Πειραιά; Ανάπτυξη, η οποία περιλαμβάνει και την ανάπλαση της πιο γνωστής ίσως, τουριστικής περιοχής του Πειραιά.