Εγκαινιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, το Σάββατο 28 Ιουλίου οι εκθέσεις εις μνήμην του σπουδαίου ζωγράφου και Ακαδημαϊκού Παναγιώτη Τέτση, οι οποίες πραγματοποιούνται στα φιλόξενα ξενοδοχεία «Μπρατσέρα» και «Μιράντα».

18 καλλιτέχνες, μαθητές και φίλοι του Παναγιώτη Τέτση με αντιπροσωπευτικά έργα ζωγραφικής και γλυπτά, τιμούν τον κορυφαίο δημιουργό, που άφησε εποχή και αγάπησε τόσο το νησί.

Την έκθεση με θέμα «Τέχνης περίπατος», που είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που αγαπούν την τέχνη και την αισθητική, και που επί της ουσίας ακολουθεί με σεβασμό τα βήματα του μεγάλου Δασκάλου, επιμελήθηκε η Φοίβη Παρασκευά.

Την έκθεση συντονίζουν η Κατερίνα Χατζηγαννούλη, που υπήρξε δασκάλα του Παιδικού Εργαστηρίου από την 'Ιδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου 'Υδρας που έχει κάνει έργο στο νησί, καθώς και οι εξίσου σημαντικές ζωγράφοι 'Εφη Σούτογλου και Ρένα Κανά.
 

Συμμετέχουν οι: Αθηναίος Β., Γκολέμας Μ., Κανά Ε., Κατσούλης Σ., Κριεζής Α., Μαδένης Μ., Μακρής Θ., Μπατινάκης Τ., Μπίλη Α., Μπολιεράκη Κλ., Μπολιεράκη Κ., Νικολάου Α., Παλαντζάς Χ., Σιάμκουρη Μ., Σούτογλου Ε., Στεφανίδη Φ., Τούντας Π., Χατζηγιαννούλη Κ.