Η Ευρωλίγκα… πάτησε το replay και θύμισε το αφιέρωμα που είχε κάνει στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε για την ομάδα που αγαπάει πραγματικά από μικρό παιδί και την χαρακτηρίζει οικογένειά του!

Ο Παπανικολάου προλόγισε το αφιέρωμα λέγοντας πως «ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου. Είναι αυτός που έχει βάλει το όνομά του πάνω σε κάθε μεγάλο σουτ της τελευταίας στιγμής του Ολυμπιακού».

Ο Πρίντεζης από την πλευρά του τόνισε πως «παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπώ. Είμαι στην ομάδα 15 χρόνια. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Εδώ έχω περάσει σχεδόν όλα μου τα χρόνια. Είμαι στην ομάδα που απολαμβάνω και αγαπώ».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως «είναι ο υπαρχηγός της ομάδας. Είναι σχεδόν όλα τα χρόνια στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας γιατί κάποιες φορές μας δίνει έξτρα ώθηση με τις εμφανίσεις του».

Φυσικά γίνεται αναφορά για την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε πως «ο Γιώργος δουλεύει εξαιρετικά χωρίς τη μπάλα και με βοηθάει πολύ στο να σκοράρει γιατί είναι σπουδαίος finisher, σπουδαίος finisher, ο καλύτερος στην Ευρώπη. Τον βοηθώ, με βοηθάει ανοίγοντας χώρους για μένα και είναι πολύ αποτελεσματικός για να τελειώσει το καλάθι».

Ο Πρίντεζης είπε για τον Σπανούλη πως «είναι σαν αδελφός μου. Επικοινωνούμε πολύ καλά. Για μένα είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργάζομαι μαζί του».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε για τους αρχηγούς πως «ο Γιώργος και ο Βασίλης άλλαξαν το μέταλλο και τον χαρακτήρα της ομάδας».