Το νέο τεύχος του Car and Driver ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Αποκλειστικά με Παραπολιτικά

Διαβάστε στο τεύχος Αυγούστου, 164 σελίδων:

Angels and Demons. Τα νέα οικολογικά μοντέλα και τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα του πλανήτη σε ένα μοναδικό, καλοκαιρινό τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε! Ακόμα, οδηγούμε 
το νέο Ford Focus και επίσης δοκιμάζουμε σε πίστα τη BMW M2 Competition 410 PS, 0-100 km/h σε 4,2’’. Μαζί ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μοτοσυκλέτα! 32 σελίδες γεμάτες δοκιμές, νέα και αποκλειστικότητες με τη σφραγίδα του Moto and Biker!

Μαζί,

Μια διαφανής αδιάβροχη θήκη κινητού σε πολλά χρώματα! Αποκτήστε το απόλυτο gadget του καλοκαιριού, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά αυτής της εβδομάδας!

Θέλετε να έχετε το κινητό σας μαζί μέσα στη θάλασσα; Με αυτή την αδιάβροχη θήκη κινητού είναι εφικτό! Δεν θα κινδυνεύετε να σας κλέψουν το κινητό σας, ούτε να σας καταστραφεί από την υγρασία! Τοποθετήστε το κινητό σας μέσα στην θήκη και με τον ειδικό μηχανισμό που διαθέτει θα δημιουργηθεί ένα κενό αέρος που θα αδιαβροχοποιήσει τη συσκευή του κινητού σας! Κατάλληλο για το κινητό, για την φωτογραφική σας μηχανή αλλά ακόμα και για τα χρήματά σας στην περίπτωση που δεν θέλετε να τα αφήσετε έξω όσο εσείς κάνετε μπάνιο. Απαραίτητο αξεσουάρ για όσους ψαρεύουν διότι είναι γνωστό ότι η παρατεταμένη έκθεση σε υγρασία δημιουργεί βλάβες στις ηλεκτρονικές συσκευές. Αφήστε λίγο αέρα μέσα στην θήκη πριν την σφραγίσετε και το κινητό σας θα επιπλέει!

• Ελαφριά και 100% αδιάβροχη θήκη
• Διαφανές υλικό
• Έξυπνος μηχανισμός που δημιουργεί κενό αέρος και αδιαβροχοποιεί οτιδήποτε μεταφέρετε μέσα στη θήκη
• Μπορείτε να μιλήσετε, να ακούσετε τους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο μέσα στην θήκη
• Διαφανές μέτωπο που επιτρέπει την πλήρη χρήση και της οθόνης αφής που διαθέτει η συσκευή
• Διαφανές παράθυρο για λήψη φωτογραφιών ακόμα και κάτω από το νερό!

Μαζί, Η εκπληκτική συλλογή Panik LOVE με τις πιο ερωτικές επιτυχίες από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού!

Περιλαμβάνει την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, Ψέματα, Το Στον Αέρα της DEMY, από τον STAN το Τώρα Λείπω, Το Μέχρι Να Ξημερώσει του Δήμου Αναστασιάδη, το Για Σένα της Άννας Βίσση, από τον Ηλία Βρεττό το Σου απαγορεύω, το Να Μ’ Αγαπάς του Βαγγέλη Κακουριώτη, από τον Νίνο Ξυπολιτά το Γράφω Την Τύχη Μου, το Αν Μ’ Αγαπάς Αληθινά από τον Γιώργο Παπαδόπουλο feat Νατάσσα Θεοδωρίδου, από τον Αναστάσιο Ράμμο το Άνω Κάτω, το Κάτι Κάνω λάθος από τον Στέλιο Ρόκκο και από την Ελένη Φουρέιρα το Δε Σου Χρωστάω Αγάπη

&

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών Σίμερ και Σάιν, σε DVD!

 

Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα. Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της Leah, άλλες πάλι εκπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει! Κάθε λάθος ευχή, τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια. Τελικά, μέσα από την ομαδική δουλειά, τα τζίνι και η Leah, βρίσκουν τον τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, χωρίς τη χρήση παραπάνω ευχών.
 

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα DVD!