Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αθηνά Χαρβαλάκου - Γλύκα, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, παραβρέθηκε σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.
 
Στον σύντομο χαιρετισμό της η κα Χαρβαλάκου, τόνισε:

"Αγαπητή Πρόεδρε, αγαπητά μέλη,  είναι μεγάλη μου χαρά να παρίσταμαι  ανάμεσά σας. Είναι ένα συγκεκριμένο ζήτημα που το γνωρίζω κι εγώ κι έχω ασχοληθεί, γιατί αντιμετωπίζουν αυτή την συγκεκριμένη κατάσταση με τον Σακχαρώδη διαβήτη και μέλη της οικογένειάς μου. Θέλω να πω συγχαρητήρια για τις δραστηριότητες, τις πρωτοβουλίες σας και τον δυναμισμό σας. Να δηλώσω ότι ο Δήμος Πειραιά είναι δίπλα σας  και θα χαρούμε να αναπτύξουμε μια αγαστή συνεργασία. Να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα. Εύχομαι, υγεία, αισιοδοξία και δυναμισμό για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, γιατί απ ότι φαίνεται θα είναι ένα δύσκολο έτος το 2016. Όλοι ενωμένοι και  δυνατοί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας. Καλή χρονιά σε όλους. Υγεία σε σας και στις οικογένειές σας"
 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, κα Γκόλφω Γεμιστού, σημείωσε:

"Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας. Η συνεργασία μας με τον Δήμο Πειραιά είναι δεδομένη και είναι άψογη. Έχουμε την απόλυτη συμπαράστασή του και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό".