«Λεφτά υπάρχουν» για το γραφείο του Παύλου Πολάκη, καθώς µε απόφαση του υπουργείου Υγείας αυξήθηκε η συνολική δαπάνη για τους λογαριασµούς κινητών τηλεφώνων του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού κατά 1.400 ευρώ. Φαίνεται ότι ο κ. Πολάκης µιλάει πολύ στο υπηρεσιακό του τηλέφωνο και τα 1.800 ευρώ τον χρόνο ήταν λίγα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου του.

Ετσι, ο γενικός γραµµατέας του υπουργείου αύξησε στα 2.700 ευρώ τη δαπάνη για τα τηλέφωνα του ιδίου και των συνεργατών του. Εχει ενδιαφέρον ότι στην αρχική σύµβαση, που είχε υπογραφεί τον περασµένο Φεβρουάριο, το πρόγραµµα του συµβολαίου είχε συνολικό κόστος 1.290 ευρώ και είχε περιθώριο µέχρι του ποσού των 1.800 ευρώ για πιθανή υπέρβαση του αναφερόµενου ποσού. Παρεχόταν, δηλαδή, στον κ. Πολάκη το ποσό των 500 ευρώ για πιθανή υπέρβαση στο συµβόλαιο που είχε υπογραφεί µε τη συγκεκριµένη εταιρεία.

Με νέα απόφαση, ωστόσο, του γενικού γραµµατέα του υπουργείου Υγείας, αυξάνεται η διάθεση πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης του κινητού τηλεφώνου ή των τηλεφώνων του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού, στα 2.700 ευρώ. Η συνολική δαπάνη του συµβολαίου που έχει υπογράψει παραµένει η ίδια, απλά αυξάνεται το ποσό που έχει δυνατότητα να υπερβεί και να το καταβάλει το υπουργείο Υγείας. Και όλα αυτά την ώρα που στα νοσοκοµεία υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις ακόµα και σε πετσέτες και σε υγειονοµικό υλικό... Πηγή Secret