Έτοιμος στις 9 Αυγούστου στο πρώτο του επίσημο ματς για τη νέα σεζόν θα είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε σίγουρος ότι στην πρεμιέρα της νέας χρονιάς η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει, ενώ αναφέρθηκε και στην τρομερή εμπειρία που βίωσε στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την εθνική ομάδα του Ιράν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι:

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό για μας. Είμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, δεν ήμασταν 100% έτοιμοι αλλά η Γκενκ ήταν πολύ πιο έτοιμη από εμάς γιατί την επόμενη εβδομάδα παίζει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό για μας, πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και βήμα - βήμα θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς στις 9 Αυγούστου:

«Σίγουρα, θα είμαστε έτοιμοι όπως πάντα, πρέπει να είμαστε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως βλέπετε κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για το Μουντιάλ:

«Ήταν μία φανταστική εμπειρία. Ήμασταν λίγο άτυχοι στο τελευταίο παιχνίδι και νομίζω ότι αξίζαμε να προκριθούμε από έναν δύσκολο όμιλο. Όμως ήταν μία καλή εμπειρία για μας και την ομάδα μας, οι φίλαθλοί μας ήταν ευχαριστημένοι, αλλά αν ήμασταν πιο τυχεροί θα τους ευχαριστούσαμε περισσότερο».

Για το αν νιώθει ήρωας της χώρας του:

«Ποτέ, κανένας από εμάς δεν νιώθει ήρωας, η χώρα μας είναι ηρωική».