Γίνονται διάφορα στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά στον Ολυμπιακό δεν μένουν έτσι. Και όχι μόνο, αλλά προλαβαίνουν και το σκάνδαλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν αίτηση εξαίρεσης της δικηγόρου Απρογέρακας, από αυτή την λίστα των «διαιτητών» της επιτροπής που θα εξετάσει την υπόθεση.

Για να καταλαβαίνει και ο κόσμος τι συμβαίνει…

Η κυρία Αργυρώ Ασπρογέρακα λόγω της επαγγελματικής της ασχολίας, έχει σχέση εξάρτησης με τον Πέτρο Καϊμακάμη. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ήταν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ως τον Μάρτιο του 2018, ενώ είναι γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα πως η ΑΕΚ τον προόριζε για υποψήφιο πρόεδρο της Λίγκας.

Δεν γίνεται λοιπόν, ένας άνθρωπος με τέτοια σχέση με τον κ. Καϊμακάμη, να είναι στην επιτροπή που θα κρίνει την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Επίσης, να γνωρίζετε πως ο νόμος λέει ότι δεν μπορεί κάποιος με τέτοια σχέση να είναι σε μια διαιτητική επιτροπή. Στον Ολυμπιακό βέβαια, επειδή τα ματάκια τους έχουν δει πάρα πολλά, πήραν τα μέτρα τους πριν προχωρήσει το σκάνδαλο και προχώρησαν σε αυτή την αίτηση εξαίρεσης της κυρίας Ασπρογέρακα.