Ο ένας συμπληρώνει τα 23 του χρόνια σε τρεις μέρες (23). Ο άλλος έκλεισε τα 22 πριν από περίπου (22 Μαΐου) δύο μήνες και... περπατάει προς τα 23. Μαζί συνθέτουν ένα άκρως ταλαντούχο πακέτο.

Αποτελούν μέρος από το παρόν και το μέλλον ενός Ολυμπιακού που επιχειρεί να αναγεννηθεί και ν' αρχίσει έναν νέο κύκλο θριάμβων μετά το περυσινό... διάλειμμα.

Στον Λεονάρντο Κούτρη και τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα αναφερόμαστε οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το πιο ενδιαφέρον μπρα ντε φερ της φετινής σεζόν στους ερυθρόλευκους. Ο πρώτος έχει στην... πλάτη του τις πολύτιμες εμπειρίες της περυσινής σεζόν ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας ωστόσο έχει χάσει και έδαφος με τον τραυματισμό του. Ο δεύτερος επέστρεψε... φουριόζος και πιο «ψημένος» μετά την περυσινή γεμάτη συμμετοχές χρονιά στην Ολλανδία. Υγεία, ταλέντο και -ποδοσφαιρικό- οξυγόνο αποπνέει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και τουλάχιστον εμείς περιμένουμε με λαχτάρα να τους απολαύσουμε στη... μονομαχία για τη φανέλα του βασικού. Όλοι οι καλοί χωράνε, λένε, και στην περίπτωση των δύο συγκεκριμένων παικτών ταιριάζει γάντι..