Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστές και πάλι τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλή, όταν σε συνέχεια του επεισοδίου της Τετάρτης κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σε κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας για το μεταναστευτικό, ο βουλευτής της Χ.Α., Γιάννης Λαγός αποκάλεσε και πάλι προδότες την Κυβέρνηση και τον Υπουργό για τη στάση του στο προσφυγικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν αρχικά ο κ. Λαγός αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα έκανε λόγο για υποτακτικό της νέας τάξης πραγμάτων ο οποίος σκύβει το κεφάλι. Ο κ. Λαγός συνέχισε λέγοντας ότι η Κυβέρνηση είναι προδοτική διότι παραχώρησε τα σύνορα, προκαλώντας έτσι την οργισμένη αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ενδεικτικός των όσων συνέβησαν: 
 
ΒΟΥΤΣΗΣ: Σας αφαιρώ το λόγο γιατί είπατε πράγματα ανεπίτρεπτα για 2η φορά για να προκληθεί επεισόδιο στην αίθουσα. Είναι ανεπίτρεπτο. 

ΛΑΓΟΣ: Είναι η άποψή μου. Η δημοκρατία σας δεν με αφήνει πω τη γνώμη μου;

ΒΟΥΤΣΗΣ: Για εκλεγμένους ανθρώπους και τις ένοπλες δυνάμεις είναι λάθος να μιλάτε έτσι. 

ΛΑΓΟΣ: Δεν τα έχω με τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά με τον δοτό Υπουργό του 1% . Είναι ψέματα να λέτε ότι τα λέμε για τις Ε.Δ. .

ΒΟΥΤΣΗΣ: Σας αφαιρώ το λόγο.

ΛΑΓΟΣ: Δείχνει πόσο ανεκτικοί είστε στη Δημοκρατία.


Στο σημείο εκείνο ο κ. Βούτσης εξεμάνη και απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής του είπε: "Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας κ. Λαγέ από όσους συστηματικά καταπατούν τη δημοκρατική διαδικασία μέσα σε αυτή την αίθουσα. Γνωρίζετε ότι αυτό που έγινε προχθές έχει πάρει το δρόμο του για να υπάρξει εισήγηση από νομική επιτροπή, για το κατά πόσο σε απόρρητη επιτροπή με παρούσα την ανώτατη ηγεσία ενόπλων δυνάμεων επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και η διανομή σε εθνική κλίμακα. Είναι αχαρακτήριστα όσα κάνατε. Το ότι επιλέξατε εσείς σήμερα να επαναφέρετε τη φρασεολογία περί προδοτών είναι απολύτως απαράδεκτο. Μιλάτε για εκλεγμένη Κυβέρνηση η οποία έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και αυτό είναι απαράδεκτο"

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, όρθιος κοντά στην έξοδο φώναξε: "Είπα προδότη τον Υπουργό και τον ξαναλέω. Είναι προδότης".