Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη (18/07) η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και η οποία θα συνεχιστεί καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευής από τις 10:00-18:00.

Ο κόσμος του Θρύλου μπορεί να την προμηθεύεται είτε μέσω Internet, είτε από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων έξω από τη Θύρα 17 του «Γ. Καραϊσκάκης». Η διαδικασία έκδοσης της είναι πάρα πολύ εύκολη για όλους, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα που εξηγούνται αναλυτικά στα βίντεο που ακολουθούν.

Πάντως, για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ο Ερασιτέχνης Θρύλος προσφέρει τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2111007060, προκειμένου να παρέχει τυχόν διευκρινήσεις στους φίλους της ομάδας.

Με την αγορά της Κάρτας Φιλάθλου ο κόσμος του Θρύλου στηρίζει έμπρακτα την αγαπημένη του ομάδα, κάτι το οποίο αναμένεται να πράξει για ακόμη μία χρονιά, βοηθώντας το σύλλογο να παραμείνει στην κορυφή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη σε όλα τα σπορ.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και σε επιλεγμένους αγώνες της Α1 μπάσκετ και Κυπέλλου Ελλάδας κατόπιν σχετικής ανακοίνωση