Πλέον μετά και την απόκτηση του Άξελ Τουπάν ο Ολυμπιακός ψάχνει για μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του. Αυτό φαίνονταν εδώ και καιρό, αυτό σχολίασε και ο ίδιος ο κόουτς Μπλατ κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Με τον Αμερικανό-Ισραηλινό τεχνικό να δηλώνει κατά την άφιξή του, για τον Γάλλο και τη μεταγραφή του: «Ο Άξελ είναι ένας παίκτης με ένα συγκεκριμένο επίπεδο αλλά μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο. Είναι τρομερός στο γρήγορο παιχνίδι και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε άμυνα και επίθεση, έχει ψυχή θέλει να δουλέψει και να είναι μέλος στο πρόγραμμά μας και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε».

Όσον αφορά στις ανανεώσεις του Σπανούλη και του Παπανικολάου και τις μεταγραφές που έχουν γίνει ήδη, ανέφερε: «Ψάχνουμε ακόμα ένα κομμάτι μετά την απόκτηση του Τουπάν. Παρά τα όσα ονόματα ακούγονται από τους μάνατζερ και τα μίντια για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δουλεύουμε σκληρά και χτίζουμε για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο μας.

Θέλουμε να συνδυάσουμε την εμπειρία των παικτών με τους νέους παίκτες, την αθλητικότητα, την ταχύτητα, το σουτ και πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας και θα δουλέψουμε για τη συνέχεια. Αυτό είναι το ωραίο κομμάτι».