Τρίτο φιλικό για τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης (18/07, 19:30) επί βελγικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Σεντ Τρούιντεν σε ένα ακόμα πιο δυνατό τεστ από τα προηγούμενα. Εξάλλου, αυτό ήθελε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Παιχνίδι με το παιχνίδι να ανεβαίνει ο συντελεστής δυσκολίας. Το σίγουρο είναι πώς ο Πορτογάλος περιμένει από την ομάδα του να δείξει ανάλογο πρόσωπο με τα πρώτα 60 λεπτά του φιλικού με την Έουπεν και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει και πάλι δοκιμές, αλλά αυτή τη φορά ίσως δούμε για περισσότερη ώρα ένα συγκεκριμένο σχήμα που θα φανερώνει, σε ένα βαθμό, τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού για τα επίσημα ματς του Θρύλου που ξεκινούν στις 9 Αυγούστου.

Δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Ποντένσε να αγωνίζεται, ενώ ίσως πάρει και μερικά λεπτά συμμετοχής ο Κούτρης. Σε ό,τι αφορά τους Ιρανούς, ναι μεν μετείχαν την Τρίτη κανονικά στο πρόγραμμα, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πάρουν έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Μπέρινγκεν και όχι στη φυσική έδρα της προσεχούς αντιπάλου του. Σε ένα γήπεδο που χρησιμοποιείται κυρίως για τουρνουά αλλά και από ομάδες μικρών κατηγοριών στο Βέλγιο.