Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 15ο διαφορετικό πρωτάθλημα φέτος σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Στην Όρθια Σανιδοκωπηλασία (SUP), όπου κατέλαβε την πρώτη θέση της Γενικής Βαθμολογίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο Έφορος των Τμημάτων Τάσος Βουγίδης δήλωσε για την επιτυχία αυτή: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την επιτυχία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και την διοίκηση μας που στέκεται δίπλα μας και μας στηρίζει. Ευχαριστώ τους γονείς των αθλητών που στήριξαν την προσπάθεια μας.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων τον Έφορο κ. Κουριδάκη Νίκο, τον Προπονητή κ. Αγγελάκη Μανώλη καθώς επίσης και τον Φυσιοθεραπευτή κ. Παριωτάκη Παναγιώτη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στους αθλητές μας από τραυματισμούς ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Επίσης και τον κ. Λεμονή Αντώνη, Ιατρό Αγώνων».

Η Επικεφαλής Προπονήτρια του Τμήματος, Βάλια Κορμού Βάλια υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς και έδωσαν μάχες μεγάλες στο νερό. Έχουμε άξιους αθλητές που έδειξαν τον δρόμο σε όλους και πιστεύω ότι η επιτυχία αυτή είναι μονόδρομος για το ξεκίνημα τους στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας».

Τέλος, ο αρχηγός αποστολής Βασίλης Μοσχάκης σχολίασε: «Μπράβο στους αθλητές μας! Είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και εκτιμώ ότι θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένο το όνομα τους στον χώρο του αθλητισμού»