Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας αναμένονται την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, στα κεντρικά και νότια από 21 έως 34 βαθμούς, από 23 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια στην Αττική με τη θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.