Τα βλέμματα όλων στον Πόρο, τραβάει από το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου το τεράστιο υπερπολυτελές γιοτ “ULYSSES”, που έχει ρίξει άγκυρα ανοιχτά του κόλπου του Μεγάλου Νεωρίου.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκάφος 116 μέτρων εξοπλισμένο με ελικόπτερο, υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων, τετρακίνητο όχημα και μοτοσικλέτα, όλα προστατευμένα σε υπόστεγα!

Το “Ulysses” μοιάζει με υπερπολυτελές θαλάσσιο πριβέ ξενοδοχείο, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα σε 15 ιδιωτικές σουίτες (και 20 δωμάτια για το προσωπικό), φθάνει ανώτατη ταχύτητα 15 ναυτικών κόμβων και χρειάζεται 43 άτομα προσωπικό.

Το ιδιοκτησιακό του σκάφους, είχε έρθει στην επικαιρότητα τον χειμώνα, έπειτα από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, σύμφωνα με το οποίο, ο ιδρυτής του facebook πολυεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ φέρεται πως το είχε αγοράσει έναντι του ποσού των 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δημοσίευμα της Hurriyet, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά εκπρόσωπος του Ζούκερμπεργκ τον περασμένο Γενάρη.

Το Ulysses είναι το δεύτερο εντυπωσιακό mega yacht που κατασκευάστηκε στο Kleven της Νορβηγίας, και σύμφωνα με δημοσιεύματα πωλήθηκε πέρσι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η τιμή πώλησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Ulysses πραγματοποιήθηκαν προσφάτως εργασίες και παραδόθηκε για να ταξιδέψει στη Μεσόγειο.
 

Πηγή: saronicmagazine.com