Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θα στηρίξει τα επόμενα χρόνια τους Έλληνες παίκτες που έχουν το ταλέντο και την ποιότητα να αγωνιστούν στην κορυφαία ομάδα της χώρας.

Ο Θρύλος συνεχίζει να επενδύει σε νεαρά ταλέντα, κάνοντας δικό του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και προς αυτή την κατεύθυνση έκλεισε και τον 18χρονο Γιώργο Μαρίνο.

Ο ακραίος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί έναν παίκτη που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον κάνουν μέσα από τη σκληρή δουλειά να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Ο Θρύλος μπορεί να του παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να εξελιχθεί και έτσι ο νεαρός μετά από 2 χρόνια στην Τρίπολη αποφάσισε όπως όλα φαίνονται να συνεχίσει την καριέρα του στην κορυφαία ομάδα της χώρας, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις και από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του 18χρονου αυτού παίκτη δείχνει ότι θα δώσει τις ευκαιρίες στους καλύτερους Έλληνες που υπάρχουν, επενδύοντας με αυτό τον τρόπο στο μέλλον, ακολουθώντας τα πρότυπα των κορυφαίων κλαμπ του πλανήτη.

Οι Πειραιώτες «χτυπούν» παντού για την ενίσχυσή τους, σκεφτόμενοι όχι μόνο το σήμερα, αλλά και το αύριο, όπως δηλαδή πράττουν οι ομάδες που βρίσκονται στην ελίτ του κόσμου, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν το ψάξιμο για νέα ταλέντα από την ελληνική αγορά.